Als tegelzetter bent u vaak laag bij de grond aan het werk en zit u dus vaak op uw knieën. Een tegelzetter begrijpt dat je kniebeschermers nodig hebt voor het tegelen om pijn aan de knieën te voorkomen. Fento kniebeschermers zijn uitstekend geschikt voor professionele kniebescherming. In deze blog geven we informatie over de kniebeschermers van Fento zodat u de juiste keuze maakt voor de bescherming van uw knieën.

Welke Fento kniebeschermers heb ik nodig?

Kniebeschermers nodig? Allereerst is het belangrijk dat u nagaat hoe vaak u de kniebescherming nodig zult hebben wanneer u op zoek bent naar knielappen van Fento. Bent u bijvoorbeeld een professionele tegelzetter en zit u elke dag op uw knieën te werken? Of zoekt u als doe-het-zelf-klusser kniebeschermers voor incidenteel gebruik?

Fento Kniebeschermers 200

Ga voor 100% comfort met de Fento 200 kniebeschermers. Deze knielappen hebben vochtabsorberende inlay wat zorgt voor uitstekende ventilatie en goede ondersteuning. Bovendien is dit een lichtgewicht kniebeschermer, want deze wegen maar 250 gram. De basis voor een goede lichaamshouding en natuurlijke drukverdeling tijdens het tegelzetten zit in deze kniebeschermers van Fento!

 • Kniebescherming voor af en toe

  Werkt u vaak binnen en zit u maar af en toe op uw knieën te tegelen? Dan zijn kniebeschermers voor licht gebruik geschikt voor de klus. Een goed voorbeeld hiervan is de Fento 200. Deze kniebeschermer geeft genoeg bescherming voor de doe-het-zelf tegelzetter.

Fento Kniebeschermers 400

Betere bescherming van uw scheenbenen met de Fento 400 kniebeschermer. Deze Fento knielappen bieden naast bescherming van de knieën ook goede bescherming voor uw scheenbenen. De buitenlaag van deze kniebeschermer is flexibel en volledig waterdicht, dus geschikt voor verschillende ondergronden. En omdat de elastiekbanden om uw kuit vastzitten, zullen deze niet knellen in de knieholte. Wist u trouwens dat er voor de Fento 400 en andere Fento kniebeschermers losse elastieken te verkrijgen zijn? Deze kunt u ook bestellen bij de Tegelgereedschapshop.

 • Kniebescherming voor de semiprofessional

  Voor de incidentele klusser die zo nu en dan eens gaat tegelzetten en kniebescherming ook nog wel eens voor andere klussen gebruikt, zijn de Fento kniebeschermers 400 een goede optie. Deze zijn voorzien van extra bescherming voor de onderbenen en past zich aan naar de perfecte lichaamshouding.

Fento Kniebeschermers 100

De Fento 100 kniestukken zijn gemaakt voor professionele bescherming van de knieën zonder dat u losse kniebeschermers nodig heeft. Deze kneepads zijn zeer sterk en geschikt voor de knievakken in een werkbroek. De ademende stof zorgt voor optimale vochtregulering. Ook zijn deze Fento 100 kniebeschermers 100% waterdicht. Ideaal voor als u liever geen elastieken om uw benen wilt.

 • Kniebescherming voor elke klus

  Heeft u al een stevige werkbroek in huis en werkt u liever zonder elastieken om uw benen? Dan kiest u natuurlijk voor de Fento 100 kniestukken voor optimale ondersteuning en flexibiliteit tijdens de klus.

Fento Kniebeschermers Pro

Voor meer comfort kiest u voor de Fento Pro kniebeschermers. Voorzien van meer drukverlagend schuim zorgen deze knielappen voor betere drukverdeling en gaan ze nog langer mee. En een groot voordeel van de Fento Pro is dat de inlay van de Fento 200 Pro en de Fento 400 Pro vervangbaar is. Nieuwsgierig naar alle pluspunten van de Fento kniebeschermer? Bekijk dan de video onder aan deze pagina!

 • Kniebescherming voor de professional

  De professionele tegelzetter is op zoek naar professionele bescherming. Een set professionele kniebescherming 200 Pro of 400 Pro van Fento zijn de perfecte oplossing. Deze Fento knielappen zijn gemaakt voor de tegelzetter die dagelijks op zijn knieën werkt. Uw knieën krijgen namelijk heel wat te verduren tijdens een gemiddelde tegelklus. De Pro variant is nog comfortabeler dan het basismodel kniebeschermer. Daarnaast zijn deze ook nog eens extra duurzaam.

Bestel uw Fento kniebeschermers online bij de Tegelgereedschapshop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *