De Rubi tegelsnijder heeft in de afgelopen tijd zijn kwaliteit wel bewezen. Bij de tegelzetter is dit merk daarom ook erg populair als het gaat om het snijden van tegels. Maar welke tegelsnijder heeft u nodig? In deze blog laten we u de verschillende Rubi tegelsnijders zien zodat u een goede keuze kunt maken.

Rubi Practic Tegelsnijder

De Practic tegelsnijder van Rubi is een simpele maar handige snijplank voor het snijden van wandtegels tot 10 mm dikte. Vooral als u een particuliere tegelzetter bent of gewoon een handige doe-het-zelver is de Practic-serie van Rubi geschikt voor u. De Rubi tegelsnijder wordt geleverd met een 6 mm snijwieltje zodat u direct kunt beginnen met het snijden van keramische tegels!

Bekijk het assortiment Rubi Practic Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelsnijder Star

Met de Star Tegelsnijder van Rubi heeft u een lichte maar veelzijdige tegelsnijder in handen. De tegelsnijder is voorzien van een mobiel breekmechanisme en een schokabsorberende bodemplaat voor het opvangen van de ’tik’. Geschikt voor lichtere werkzaamheden zoals het snijden van keramische wandtegels. Omdat de snijplank voorzien is van een geleiderails heeft u goed zicht op de snijlijn. Deze tegelsnijder is ideaal voor de particuliere tegelzetter vanwege het handige formaat.

Bekijk het assortiment Star Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Fast Tegelsnijder

Door een Fast tegelsnijder van Rubi te gebruiken voor het snijden van tegels maakt u ook als onervaren tegelzetter een goede keuze. Deze tegelsnijder is geschikt voor diegene die niet dagelijks tegelt en gewoon een simpele, maar toch stevige tegelsnijder zoekt. Voorzien van stevige zijsteunen en mobiel breekmechanisme en daarom geschikt voor het snijden van vloertegels en wandtegels met een maximale tegeldikte van 12 mm. Daarnaast is de Fast tegelsnijder te leveren in snijlengtes van 65 cm en 85 cm.

Bekijk het assortiment Rubi Fast Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelsnijder TS Max

De TS Max tegelsnijder is gemaakt voor de particuliere tegelzetter die niet dagelijks tegelt maar toch een veelzijdige tegelsnijplank zoekt. Geschikt voor het snijden van keramische tegels. Dankzij de dubbele geleiding heeft u perfect zicht op de te snijden tegel. Een belangrijk onderdeel van deze tegelsnijder is het breekmechanisme. De Rubi Tegelsnijder TS Max is voorzien van een puntbreekmechanisme met een breekkracht van 800 kg. Bekijk de TS Max tegelsnijders online in onze webshop!

Bekijk het assortiment TS Max Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelsnijder Speed Magnet

Met de Rubi Speed Magnet Tegelsnijder is het mogelijk om een tegel te snijden en te breken met één hand. Dit komt doordat de tegelsnijplank voorzien is van een Fast Magnet breeksysteem met een breekkracht van 800 kg. Zoek niet verder want dit is tegelsnijder die u zoekt als u vaker tegels zet. Met deze Rubi tegelsnijder bent u voorzien van een professionele snijplank voor niet al te veel geld. Met de Rubi speed 62 magnet heeft u bijvoorbeeld al de perfecte tegelsnijder voor de populaire tegelmaat 60×60.

Bekijk het assortiment Rubi Speed Magnet Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelsnijder TR Magnet

U heeft vast al gezien dat wij een groot assortiment Rubi tegelsnijders hebben. Zo komen we bij de Rubi TR magnet; één van de meest verkochte tegelsnijders van Rubi voor de semi professional, maar ook voor de professionele tegelzetter. Met een Rubi tegelsnijder tr 600 magnet kunt u tegels snijden tot 60 cm met een tegeldikte van 6 – 15 mm. De TR Magnet tegelsnijplank is voorzien van een aluminium geleidehuis met een breekkracht van 800 kg en heeft daarnaast stevige zijsteunen voor het snijden van grotere tegels. Ten opzichte van voorgaande Rubi tegelsnijders heeft deze snijplank nog één extraatje, namelijk een 45 graden afstelhaak waarmee tegels diagonaal gesneden kunnen worden.

Bekijk het assortiment Rubi TR Magnet Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi TX-Max Tegelsnijder

Met de TX-Max tegelsnijders van Rubi komen we bij de professionele tegelsnijders van Rubi. Deze snijplanken zijn gemaakt voor de professionele tegelzetter die dagelijks badkamers, keukens of toiletten betegelt. Met een Rubi tegelsnijder uit de TX-Max serie kunt u gerust hardere, keramische tegels breken dankzij een mobiel breekmechanisme met een breekkracht van 1200 kg. U hoeft zelf geen kracht te zetten om een tegel te snijden en te breken, want dat doet deze tegelsnijplank voor u! De TX Max tegelsnijders zijn voorzien van een afstelhaak voor het diagonaal snijden van tegels. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze plank ook nog eens een verende bodemplaat zodat de tegel nog makkelijk te breken is!

Bekijk het assortiment Rubi TX Max Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi TZ Tegelsnijder

Als u op zoek bent naar professionele tegelsnijders van het A-merk Rubi zijn de TZ tegelsnijders wellicht wat voor u. Deze tegelsnijplank is verkrijgbaar in maar liefst vier snijlengtes, namelijk 85 cm, 102 cm, 130 cm en 155 cm. Ook geschikt voor het snijden van extreem grote tegels dus! De TZ tegelsnijder van Rubi is voorzien van een Pure Power breekmechanisme met een breekkracht van 1500 kg. En omdat de breekkracht zo hoog is, hoeft u geen moeite te doen bij het snijden van de tegels, want dit kan gewoon met één hand zodat u uw andere hand vrij heeft om de tegel vast te houden. De TZ snijplank is niet alleen geschikt voor het snijden van grote tegels, maar ook voor dikkere tegels tot 21 mm.

Bekijk het assortiment Rubi TZ Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelsnijder TP-S

Als enige tegelsnijder voorzien van één geleiderail is de Rubi TP-S tegelsnijder uniek. Met een breekkracht van 1000 kg is deze snijplank zeer geschikt voor het breken van hardere tegels met een dikte van 5 tot 20 mm. Gemaakt voor het snijden van keramische tegels en porseleingres. Omdat de TP-S voorzien is van een draaibare afstelhaak, is het maken van sneden onder verschillende hoeken een fluitje van een cent.

Bekijk het assortiment Rubi TP-S Tegelsnijders op tegelgereedschapshop.nl

Rubi Slim System Cutter

Extreem grote tegels snijden? Neem de Rubi Slim System Cutter. Hiermee snijdt u erg gemakkelijk groot formaat tegels die u met een normale tegelsnijder niet kunt snijden. Met behulp van de zuignappen wordt de geleiderail op zijn plek gehouden zodat u altijd een rechte snijlijn krijgt zoals u uitgemeten heeft. Tegels met een dikte van 3 – 8 mm kunt u breken met de bijgeleverde tang. Heeft u een dikkere tegel te breken? Dan neemt u de Rubi breektang slim waarmee u zelfs tegels diagonaal kunt breken. Ook is dit tegel snijsysteem uit te breiden met een geleider van 110 cm.

Bekijk het assortiment Rubi Slim System Cutter op tegelgereedschapshop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *