Kniebeschermers voor in de bouw

Uw knieën worden tijdens een klus vaak flink belast. Om klachten aan uw knieën te voorkomen bieden we kniebescherming aan. Naast dat goede kniebeschermers voor in de bouw klachten voorkomen, bent u ook nog eens sneller klaar met een klus want u kunt gewoon op uw knieën blijven zitten tijdens het tegelzetten. De kniebeschermers bevatten een druk verlagende schuimlaag waarmee u altijd een zachte ondergrond heeft en welke zorgt voor een goede drukverdeling. De knielappen bevatten een elastiekband zodat het kniestuk altijd strak om u knieën zit. En gaat de rek na verloop van tijd uit de elastiekbanden? Dan kunt u deze altijd los bestellen.

Knielappen van kwaliteit

Wilt u knielappen van kwaliteit dan kiest u voor de kniebeschermers van Fento. Met de verschillende varianten van de Fento kniebeschermers bent u altijd verzekerd van goede ondersteuning; de basis voor uw gehele werkhouding. Fento biedt verschillende modellen aan. Het basismodel is de Fento 200. Deze kniebeschermers bieden goede ondersteuning voor uw knieën. Wilt u naast uw knieën ook uw onderbenen beschermen? Ga dan voor de Fento 400 kniebeschermers. Deze kniestukken hebben namelijk een extra stuk bescherming voor de scheenbenen.

professionele kniebeschermers bouw

Zorg voor de juiste hulpmiddelen

Natuurlijk wilt u als doe-het-zelver of professional altijd met de juiste bescherming aan de slag. Naast kniebescherming kunt u uw houding verbeteren door middel van een ergonomische tegelstoel. Hiermee worden niet alleen de knieën minder belast, maar ook uw rug. Doordat uw houding gecorrigeerd wordt, neemt u altijd een goede werkhouding aan. Kijk op de pagina hulpmiddelen voor overige middelen die het tegelzetten makkelijker maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *