Tegelzetten met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij het tegelzetten is veiligheid erg belangrijk. Het liefst wilt u zo min mogelijk klachten aan een klus overhouden. Daarom is het belangrijk om altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gehoorbescherming, gezichtsbeschermers, rugbeschermers en kniebeschermers. Wij geven u graag advies over de bescherming die u nodig heeft.

Gehoorbescherming

Gehoor is erg belangrijk en daarom is het belangrijk om goed met uw gehoor om te gaan. Wij raden u aan om altijd gehoorbescherming te gebruiken. Door een goede demping op gehoorbescherming, worden hoge decibelfrequenties uit de weg gegaan. En dit voorkomt dus gehoorbeschadiging. Gehoorbeschermers zijn er in verschillende varianten. In de vorm van oorkappen, maar ook in de vorm van een foam oordoppen. Beiden geven goede bescherming tegen harde geluiden tijdens het verwerken van tegels. Oorkappen zijn veel gebruikte gehoorbeschermers in de bouw.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Gezichtsbescherming

Naast gehoorbescherming zijn persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw ogen ook belangrijk. Daarom zijn er veel verschillende soorten gezichtsbeschermers te verkrijgen zoals veiligheidsbrillen met een leesgedeelte in verschillende sterktes. U hoeft zich dus nooit meer druk te maken over de juiste bescherming voor uw gezicht, want wij hebben het allemaal op voorraad.

Rugbescherming

Rugspieren worden tijdens het tegelzetten ontzettend veel belast. De juiste ondersteuning voor uw rug is dan ook van essentieel belang. Met goede rugbescherming voorkomt u schade aan uw rug tijdens het tegelzetten. De rugbeschermers van Rubi zijn de beste uitkomst om rugklachten te voorkomen. Deze zijn leverbaar in twee verschillende maten.

Kniebescherming

Knieën hebben het zwaar te verduren tijdens een klus. Tijdens het tegelzetten zit u vrijwel altijd op uw knieën en hier komt dan ook het volledige gewicht op. Het is dan ook een goed idee om speciale knielappen te gebruiken tijdens het tegelzetten. Kniebeschermers zijn bedoeld om uw knieën te sparen zodat u geen tot weinig klachten overhoudt aan een klus. U hoeft natuurlijk niet altijd op uw knieën te werken, want u kunt er ook voor kiezen om een ergonomische tegelstoel te gebruiken. De tegelstoel van het merk Rubi is een stevige combinatie tussen kniebeschermers en een comfortabele stoel.

Werkbroeken

Niet alleen het gehoor, gezicht, de rug en de knieën moeten beschermd worden tegen bepaalde klachten. Uiteraard wilt u ook dat uw benen beschermd worden. Hiervoor bestaan werkbroeken met veelzijdige functies. De werkbroeken die wij leveren zijn van het merk Tricorp en voldoen aan al uw wensen. Altijd goede kwaliteit, uitstekende comfort en veel eigenschappen. Alle werkbroeken bevatten zakken waar u al uw gereedschap in kunt doen. Zo voorkomt u dat uw gereedschap overal gaat slingeren. De modellen die geleverd kunnen worden zijn drievoudig gestikt en van professionele kwaliteit. Naast de professionele modellen hebben we ook basic werkbroeken in ons assortiment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *