Schoonmaken met een bouwstofzuiger

Bij het zagen van tegels komt vaak veel stof vrij. Maar ook bij boren van gaten en slijpen van tegels is dit het geval. Omdat kwartsstof schadelijk is voor uw huishoudstofzuiger, bestaan er bouwstofzuigers. Een bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van de fijnste stofdeeltjes.

Droog en nat zuigen

Met een stofzuiger voor de bouw kunt u zowel droog als nat zuigen. Het is dus geen probleem als u de tegels met waterkoeling heeft gezaagd. Een bouwstofzuiger gebruikt u niet enkel voor na de klus om de werkplek schoon te maken. Ook tijdens de klus kan een stofzuiger perfect van pas komen. Overtollig stof wat vrij komt tijdens het boren van gaten in tegelwerk kunt u met een bouwstofzuiger direct opzuigen. Ook hier maakt het niet uit of u een watergekoelde boor gebruikt of niet. Dankzij de bewezen kwaliteit van onder andere Perfectmate en Eibenstock mogen ze een echte alleszuiger genoemd worden. Naast deze twee merken leveren we ook de merken Rubi en Carat.

TNO gecertificeerde bouwstofzuigers

We vinden het belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Daarom leveren we TNO-gecertificeerde stofzuigers. Een bouwstofzuiger met dit certificaat heeft een fijnstoffilter, waardoor deze stofzuigers een zeer lange levensduur hebben. Door automatische filterreiniging blijft de stoffilter lang zijn kwaliteit behouden. Omdat de TNO goedgekeurde bouwstofzuigers een hoog vermogen hebben van maar liefst 1300 en 1600 Watt, verliezen deze stofzuigers niet snel hun zuigkracht. Bekijk alle TNO-gecertificeerde bouwstofzuigers, waaronder de Eibenstock stofzuigers online in onze webshop.

Accessoires voor bouwstofzuigers

Als tegelzetter wilt u graag alles wat u nodig heeft voor de klus bij de hand hebben. Ook voor bouwstofzuigers zijn daarom aparte accessoires en onderdelen te krijgen. Een bouwstofzuiger is bijvoorbeeld niet compleet zonder stofzuigerzakken of een stofzuigerslang. Mocht deze aan vervanging toe zijn, dan kunt u deze snel en eenvoudig online bestellen. En wilt u de filter van uw Rubi bouw- en waterstofzuiger vervangen? Dan kunt u deze vervangen met een filter voor de VAC23. Nog meer losse onderdelen nodig voor uw bouwstofzuiger? Kijk dan snel op onze webshop!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *