Zonder tegelpotlood zal het lastig gaan om lijnen af te tekenen op tegels. Tegelpotloden komen altijd van pas bij het tegelzetten. Een potlood gebruikt u om een tegel af te tekenen om deze later te kunnen snijden of zagen. Bij het aftekenen van tegels wil het nog wel eens zo zijn dat de ondergrond niet schoon of stofvrij is. Daarom bestaan er verschillende soorten potloden waar u mee kunt tekenen. Neem bijvoorbeeld de Lycra Pica Dry marker. Dit is een handig potlood waarmee u op verschillende ondergronden kunt schrijven. Of het nu stoffig, ruw, vet of vochtig is. Zelfs op de donkerste ondergronden zijn de aftekenlijnen nog goed te zien.

Timmermanspotlood, stift of vetpotlood

Naast een potlood kunt u ook heel goed een stift gebruiken voor het aftekenen. En aan één enkele stift heeft u waarschijnlijk niet genoeg, dus neemt u een stiftenset voor uw klus. Makkelijk na te vullen en de getekende lijnen zijn verwijderbaar. Natuurlijk kunt u ook een echt timmermanspotlood gebruiken voor uw klus. Of voor de tegelzetter een echt tegelzetterspotlood. Dit is een vetpotlood welke goed geschikt is voor geglazuurde tegels. Aan u de keus!

Kwaliteit

Welk soort potlood u ook kiest, een ding weet u zeker: u gaat voor kwaliteit. Wilt u een potlood die u niet snel hoeft te vervangen? Ga dan voor een kraspen. Dit potlood heeft een hardmetalen punt die eenvoudig lijnen kan tekenen op geglazuurde tegels en andere materialen. Erg stevig en duurzaam. Uitstekende kwaliteit dus. Kijk voor meer aftekenmateriaal op de pagina “aftekenen“.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *