Sponsmachine voor het reinigen van een tegelvloer

Nadat u een tegelvloer heeft gelegd en de randen heeft gevoegd, gaat u de tegelvloer schoonmaken. U gebruikt hiervoor een sponsmachine. Het schoonmaken van voegsel en epoxy is een fluitje van een cent met een sponsmachine. Doordat u met een spons van ca. 43 centimeter over de vloer rolt, heeft u binnen no-time de gehele vloer schoon. De machine doet al het werk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het apparaat van water voorzien, stekker in het stopcontact steken en vervolgens het apparaat voortbewegen.  Om het mooiste resultaat te verkrijgen bij het schoonmaken van de tegelvloer gebruikt u anti-schuim vloeistof. Hiermee voorkomt u dat er schuimvorming ontstaat in het schoonmaakwater.

Voordelen van een goede sponsmachine

Met een sponsapparaat kunt u verschillende ondergronden schoonmaken na het voegen. Sponsmachines zijn er van verschillende fabrikanten, waaronder Raimondi. Dit merk heeft zich al lang en breed bewezen vanwege de uitstekende werking. Een sponsmachine is eenvoudig in gebruik en geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Of u nu keramische tegels heeft of klinkers. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van tegels rondom zwembaden, maar ook terrassen, opritten en tegelvloeren met de allerkleinste klinkers. Een sponsmachine is geschikt voor elk soort ondergrond, zowel binnen als buiten. De sponsmachines bevatten een zeer goede zuigende spons waardoor de voegresten gemakkelijk verwijderd worden. De sponsmachines worden geleverd inclusief een sponsrol.

sponsmachine voor het reinigen van een tegelvloer

Sponsrollen ook los te bestellen

De ene sponsrol is de andere niet. Is de sponsrol van de machine aan vervanging toe? Of wilt u een andere soort spons gebruiken voor uw machine? Dan kunt u deze sponsrollen ook los bestellen. U hoeft dus niet direct een nieuw apparaat te kopen voor het wisselen van een sponsrol. De sponsrollen hebben een hoog absorptiegraad en zijn zeer duurzaam. Kijk voor meer informatie op onze webshop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *