Soms kan het gebeuren dat je een onderdeel van je tegelsnijder kwijt raakt of dat er onderdelen kapot gaan. Gelukkig heeft Rubi een groot assortiment tegelsnijder onderdelen waardoor het bijna altijd wel mogelijk is om het onderdeel van je tegelsnijder los te bestellen.

Tegelsnijder onderdelen voor de volgende modellen van Rubi

Tegelzetshop.nl is officieel Rubi dealer welke ook alle Rubi tegelsnijder onderdelen los verkoopt. Bent u op zoek naar een nieuwe afstelhaak of mist er bijvoorbeeld een klem van de bodemplaat van uw TZ, dan kunt u deze los bestellen. Maak hieronder de keuze van uw model Rubi tegelsnijder en bestel de onderdelen bij de tegelzetshop.

Staan de onderdelen van uw Rubi tegelsnijder er niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat we de juiste onderdelen voor u kunnen bestellen.

Tegelsnijder onderdelen
4 antwoorden
 1. Gabriele Pusceddu
  Gabriele Pusceddu zegt:

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik ben in het bezit van een Ruby tegelsnijder de speed 62 cm enige nadeel vind ik de kunststof draagarmen aan de zijkant een collega heeft een grootte tegelsnijder met stalen draagarmen.
  Kan ik deze los bestellen ?

  Beantwoorden
 2. Gert
  Gert zegt:

  Beste,

  ik heb de tegelsnijder Rubi TZ-1020 en ik ben 3 van de vier blokjes kwijt die onderaan de schroeven zitten waarmee de 2 zwarte aanslagen worden vast gezet. Die waar de maatverdelingen opstaan. Het zijn van die zilverkleurige rechthoekige blokjes met een afgeschuinde kant. voorzien van een gaatje met schroefdraad waar dan de inbusschoef in gedraaid wordt.
  Kan ik deze apart bekomen of moet ik er gewoon een moertje voor voorzien?
  Groetjes
  Gert

  Beantwoorden
 3. marco appelman
  marco appelman zegt:

  goede morgen,
  Ik hoop dat u me kan helpen.
  Ik ben op zoek naar het kleine pennetje om de rubi vooraanslag tx op (bijv) 90%
  vast te zetten. Ik hoor graag van heel graag van u.
  Ik kan `m zonder dit pennetje niet vastzetten
  met vr groet marco appelman appelman tegelzetters

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *