Gebruik een Raimondi tegelzaagmachine voor het zagen van keramische tegels. De tegelzaagmachines zijn voorzien van waterkoeling. In deze blog leest u wat de grootste verschillen zijn tussen de elektrische tegelzagen van Raimondi. Gaat u voor de robuuste Raimondi ZOE met veel vermogen? Of ligt de voorkeur bij een tegelzaagmachine voor iets lichtere werkzaamheden, zoals de Raimondi Bolt. Lees snel verder!

Raimondi Bolt tegelzaagmachine

Krachtige tegelzaagmachine nodig? Dan is de Raimondi Bolt wellicht iets voor u. Deze machine heeft motorvermogen van 1,5 pk en is geschikt voor het zagen van keramische tegels, natuursteen, porcellanato en andere materialen. Daarnaast is de motor kantelbaar tot 45 graden voor het verstekzagen van tegels. En weet u waar de Ramondi tegelzaagmachine Bolt in uitblinkt? In de kwaliteit en het stevige, lichte frame.

Bekijk de Raimondi Bolt Tegelzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Tegelzaagmachine Mistral

De Raimondi Mistral is een tegelzaagmachine met een motorvermogen van 3 pk voor het zagen van dikkere tegels. Deze tegelzaagmachine is bedoeld voor de professionele tegelzetter die tegels gaat zagen met een maximale tegeldikte van 10 cm. Ook voor het zagen van verschillende soorten natuursteen zoals graniet of marmer is deze tegelzaag zeer geschikt. Om de tegelzaagmachine makkelijk schoon te maken, is de Mistral voorzien van uitneembare platen. Bekijk de Raimondi Mistral online in onze webshop.

Bekijk de Raimondi Mistral Tegelzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi SMS Tegelzaagmachine

Raimondi SMS tegelzaagmachine voor de professionele tegelzetter die de hele dag een tegelzaag gebruikt. Met verschillende zaaglengtes is de SMS tegelzaag van Raimondi geschikt voor het zagen van tegels met een maximale tegelformaat van 150 cm. Tegels zagen met water is de beste manier om het tegelzaagblad te koelen.

Bestel nu de Raimondi SMS Tegelzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Tegelzaagmachine ZOE

Een robuuste en krachtige zaagmachine is wat de professional nodig heeft. Daarom heeft de Raimondi Zoe tegelzaagmachine op de markt gebracht. Met een vermogen van maar liefst 3 pk kan deze tegelzaag echt elke steensoort aan. De Raimondi Zoe is te verkrijgen in vier verschillende zaaglengtes en ideaal voor het verzagen van alle soorten keramische tegels en groot formaat tegels. En voor het perfect recht zagen van de tegel gebruikt u een laser die u ook los kunt bestellen bij de Tegelgereedschapshop.

Bekijk de Raimondi ZOE Tegelzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Tafelzaagmachine

Een tafelzaagmachine is een compacte Raimondi tegelzaagmachine. Zeer geschikt voor het zagen van keramische tegels in kleinere ruimtes. Denk hierbij aan het betegelen van een badkamer of toilet. Geschikt voor de lichte werkzaamheden kunt u prima de Raimondi Supereco 98 gebruiken. Met 0,5 pk motorvermogen is deze zeer geschikt voor het zagen van keramische wandtegels met een maximale tegeldikte van 20 mm. Gaat u ook vloertegels leggen? Dan adviseren we om de grotere broer van de Supereco te nemen: de Raimondi Eco 92 . Deze tafelzaagmachine heeft een groter zaagblad van 200 mm, een hoger vermogen van 0,9 pk en kan tegels tot 36 mm dikte zagen.

Bestel nu de Raimondi Tafelzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Steenzaagmachine

Als u keramische tegels gaat zagen, kunt u dit prima doen met bijvoorbeeld een Raimondi Bolt tegelzaagmachine. Maar zodra u stenen gaat zagen heeft u zwaarder geschut nodig. Heeft u al eens naar de SA-80 Steenzaagmachine gekeken? Een zeer krachtige zaagmachine met een 3 pk motor. Hiermee kunt u onder andere keramische tegels, bakstenen, marmer en andere soorten natuursteen zagen. Met een maximale zaagdiepte van 120 mm is deze steenzaag een echt allrounder.

Bekijk de Raimondi Steenzaagmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Plintenfreesmachine

De Raimondi Plintenfreesmachine is geschikt voor het afronden of schuin afzagen van keramische of natuurstenen plinten. Het maken van jolly’s was nog nooit zo makkelijk. Keramische plinten in verstek zagen doet u met een plintenfrees! Niet de goedkoopste machine, maar daarom wel een grote aanwinst voor u als professionele tegelzetter.

Bestel nu de Raimondi Plintenfreesmachine in de tegelgereedschapshop.nl

Raimondi Accessoires

Een complete Raimondi tegelzaagmachine is pas compleet met de accessoires die erbij horen. Denk aan een afstelhaak 45 graden waarmee u tegels in hoeken van 45 en 90 graden kunt zagen. Of gebruik een Raimondi laser om een snijlijn op een tegel zichtbaar te maken. Om grote tegels te zagen komt een uitbreidingsset uitstekend van pas. Deze vergroot simpelweg uw zaagtafel zodat u ook grootformaat tegels erop kunt leggen. Naast de drie genoemde accessoires bieden we in ons assortiment nog veel meer handige accessoires van Raimondi die het zagen van keramische tegels makkelijker maakt.

Bekijk het assortiment Raimondi accessoires in de tegelgereedschapshop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *