Rubi tegelzaagmachine DU

De meest verkochte Rubi tegelzaagmachine is de Rubi DU serie voorzien van een 1,1 pk motor en verkrijgbaar in twee verschillende zaaglengtes. De DU tegelzaagmachines worden gebruikt in combinatie met waterkoeling om te voorkomen dat het tegelzaagblad heet wordt waardoor de levensduur verkort wordt. Daarnaast heeft het een bijkomend voordeel dat het stof ‘gevangen’ wordt door het water. Voor de populaire tegelmaat van 60 x 60 cm hebben we de DU 200 EVO 650 met een maximale zaaglengte van 65 cm in ons assortiment. Wilt u grotere tegels zagen? Kies dan de DU 200 Evo 850 met een maximale zaaglengte van 85 cm.

Bekijk de Rubi Tegelzaagmachine DU op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi ND Tegelzaagmachine

De Rubi ND tegelzaagmachine is de ideale tegelzaag voor de doe-het-zelf tegelzetter die graag een draagbare zaagtafel wilt. Dankzij het lichte gewicht is deze elektrische zaagmachine makkelijk mee te nemen en geschikt voor kleine tegelwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan renovaties van bestaand tegelwerk en het zagen van dunne keramische tegels. Deze compacte tegelzaagmachine van Rubi is perfect te gebruiken in kleine ruimtes. Zelfs als u verstek wilt zagen kunt u de ND serie van Rubi gebruiken. De ND tegelzaag is leverbaar in drie verschillende varianten. De Rubi ND 180 Smart is een basis tegelzaagmachine inclusief een 180 mm tegelzaagblad. Krachtig genoeg voor het zagen van dunnere tegels. Bent u op zoek naar de robuuste variant van deze ND smart? Kijk dan eens bij de Rubi ND 180. Of ga voor een professionelere tafelzaagmachine: de Rubi ND 200 tegelzaagmachine met meer vermogen en een groter zaagblad van 200 mm.

Bekijk de Rubi ND Tegelzaagmachine op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi DV Tegelzaagmachine

Een professionele tegelzaagmachine voor de professionele tegelzetter. Daarmee kenmerkt de DV serie van Rubi zich en niet zonder reden. Deze veel verkochte tegelzaag is voorzien van een 1,5 pk motor en daarom goed te gebruiken voor het zagen van vloertegels met een dikte van maximaal 35 mm. Tegels van 1 meter zagen? Ook dat is geen probleem met de DV Rubi tegelzaagmachine. Bekijk snel het assortiment en alle toebehoren online in de Tegelgereedschapshop.

Bekijk de Rubi DV Tegelzaagmachine op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi DC Tegelzaagmachine

We gaan naar de professionele Rubi tegelzaagmachine DC 250 Python waarmee u grote en dikke tegels zaagt. Voor de professionele tegelzetter die zijn tegelzaag elke dag gebruikt en niet zonder kan. Met een zaaglengte van 85 cm of 121 cm kunt u keramische tegels zagen, maar ook natuursteen zagen met een dikte van 61 mm tot 90 mm. De Rubi DC Python tegelzaag is een watergekoelde tegelzaagmachine die er net als alle andere waterzagen van Rubi voor zorgt dat het diamantzaagblad niet oververhit raakt. Daarnaast werkt u volledig stofvrij doordat het zaagstof opgevangen wordt door het water.

Bekijk de Rubi Tegelzaagmachine DC-serie op Tegelgereedschapshop.nl

Even een belangrijke tip tussendoor: u leest op dit moment alles over ons Rubi tegelzaagmachine assortiment. Stuk voor stuk prachtige tegelzaagmachines voor het zagen van grote en kleine tegels. Maar heeft u al eens overwogen om tegels te snijden in plaats van zagen? Lees hierna daarom ook de blog over “snijden of zagen” en overweeg dan de keuze of u tegels gaat snijden of zagen.

Rubi Tegelzaagmachine DS

De Rubi DS Tegelzaagmachine is er één voor de echte professional. Met deze zaagmachine kunt u elke soort tegel zagen met een maximale tegeldikte tot 51 mm. De DS-serie is voorzien van waterkoeling waarmee u nauwkeurig stofvrij tegels kunt zagen. Omdat deze tegelzaagmachine watergekoeld is, wordt het zaagblad gekoeld en blijft deze optimaal presteren. Met een vermogen van 3 pk heeft deze zaagmachine een behoorlijk vermogen en mag zich daarom ook een professionele tegelzaagmachine noemen. Stevig, robuust en krachtig zijn de drie eigenschappen die de DS tegelzaag kenmerken.

Bekijk de Rubi Tegelzaagmachine DS-serie op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi DR Tegelzaagmachine

De Rubi Tegelzaagmachine DR serie is een elektrische tegelzaagmachine met invalmogelijkheid waarmee u naast keramische tegels ook dikkere materialen kunt zagen zoals bakstenen en vuurvaste materialen. Met deze zaagmachine bent u voorbereid op elke klus. Zelfs het zagen van natuursteen zoals marmer en graniet is voor de DR 350 tegelzaagmachine geen probleem dankzij het hoge vermogen van maar liefst 4 pk. De zaagmachine is geschikt voor nat diamantzaagbladen met een diameter van 300 t/m 350 mm.

Bekijk de Rubi DR tegelzaagmachine op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi DX Tegelzaagmachine

De aluminium tegelzaagmachine uit de Rubi DX-Serie is gemaakt voor het zware werk. Met de DX tegelzaagmachine kunt u tegels zagen in verschillende formaten. Zo hebben we in ons assortiment de DX250 tegelzaag Plus die tegels tot 112 cm en 152 cm kan zagen met een vermogen van 2 pk. Omdat het zaagblad in hoogte verstelbaar is, kunt u verschillende materialen met een maximale dikte van 14,5 cm zagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bakstenen of andere bouwmaterialen. De krachtige broer van de DX250 is de Rubi DX350 N met een motorvermogen van 3 pk. Gemaakt voor het zagen van alle soorten keramische en natuursteen tegels met een maximale dikte van maar liefst van 10,5 cm- 22 cm! Verkrijgbaar in twee zaaglengtes van 100 cm en 130 cm.

Bekijk de Rubi DX tegelzaagmachine op Tegelgereedschapshop.nl

Rubi Tegelzaagmachine TC180

Aan het eind van deze blog komen we bij de TC tegelzaagmachine van Rubi. Gemaakt voor de professionele tegelzetter die vaak groot formaat tegels zaagt.  De TC180 is een handzaag voorzien van een 180 mm diamant zaagblad en is gemaakt voor het zagen van tegels tot 55 mm dikte. Deze zaagmachine heeft een invalzaag mogelijkheid en is daarom ook te gebruiken om oude voegen uit vloeren te slijpen. Deze handzaag is ook te leveren als samengesteld pakket onder de noemer “Rubi TC 180 kit“. Dit pakket bestaat uit een tegelzaagmachine, 2 geleiderails van 80 cm, 2 tegelklemmen en een verbindingsstuk voor de geleiderail. Complete set zodat u direct aan de slag kunt met de klus.

Bekijk de Rubi TC180 tegelzaagmachine op Tegelgereedschapshop.nl

Met deze blog over de Rubi tegelzaagmachine hopen we voldoende informatie gegeven te hebben aangaande het zagen van keramische tegels, natuursteen en andere materialen. Wilt u advies over het zagen van tegels? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact op met ons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *