Een mortelmixer voor het gemak

Wij maken uw klus graag gemakkelijker door u de juiste hulpmiddelen aan te rijken. Veel tegelzetters maken tijdens hun tegelzet werkzaamheden graag gebruik van een mortelmixer. Dit apparaat komt namelijk goed van pas bij het verwerken van cementgebonden mortels, lijm en gips. Met behulp van een mortelmixer is het maken van mortels een fluitje van een cent. Wilt u snel klaar zijn met uw klus? Gebruik dan een mixer met een hoog motorvermogen. Als u een grote hoeveelheid mortel wilt gaan mengen, raden wij aan om een mortel mixer te kiezen met een vermogen van minimaal 1800W. Denk bij een grote hoeveelheid aan een capaciteit van 80 kg. Doordat een mixer met een hoog vermogen meer kracht heeft, zal de mortel zich beter vormen. Een goed voorbeeld van mixers die bewezen kwaliteit hebben zijn de mortelmixers van Rubi en Swinko. Deze mortelmixers zijn gemaakt voor doe-het-zelver en de professional.

Mortelmixer

Een mortelmixer is een mix systeem waarmee u cementgebonden mortels kunt mixen. Dit is een machine die veel gebruikt wordt in de bouw. Vaak worden mortelmixers gebruikt in combinatie met een emmer of speciekuip. Afhankelijk van de hoeveelheid mortel, cement, lijm of gips kiest u het formaat van de kuip. Voor een kleine hoeveelheid kunt u prima een speciekuip van 40 liter gebruiken. Wilt u een grote hoeveelheid mengen? Dan kunt u het beste kiezen voor een speciekuip van 90 liter.

Mortelmixer en kuip in één

Mortels mixen gaat eigenlijk altijd samen in combinatie met mengkuipen. Op de markt zijn daarom zogenaamde kuipmixers gebracht. Dit is een combinatie van een mortelmixer en kuip in één. Kuipmixers hebben allen een verschillende inhoud. Kiest u voor een kuipmixer dan kunt u veel verschillende vloeistoffen mengen en u heeft uiteraard alles-in-één zonder dat u losse onderdelen hoeft te bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *