Een Montolit tegelsnijder is gemaakt voor de professionele tegelzetter. De Masterpiuma is de bekendste tegelsnijder van Montolit en daarom ook erg gewild bij tegelzetters. In deze blog lichten we dit pronkjuweel uit samen met de Flash Line Evo tegelsnijder.

Montolit Tegelsnijder Masterpiuma

De meest bekende tegelsnijplank van Montolit is de Masterpiuma tegelsnijder. Deze tegelsnijder is te krijgen in snijlengtes van 44 cm t/m 161 cm. Een groot voordeel van de Masterpiuma is dat deze tegels met een dikte van maar liefst 22 mm kan snijden en breken. Het breken van een tegel gaat ook erg gemakkelijk door een korte tik te geven en de tegel als het ware te laten ‘schrikken’.

Montolit Flash Line

Heeft u ook al zitten denken hoe je groot formaat tegels moet snijden? Met een tegelsnijder tot 161 cm kunt u namelijk geen XXL tegels snijden van bijvoorbeeld 180 cm. Daarom hebben we voor het snijden van extreem grote tegels de Montolit Flash Line Evo tegelsnijder in ons assortiment opgenomen. Hiermee kunt u maar liefst tegels tot 340 cm kan snijden. Dit is een systeem waarbij u met de tegelsnijder over een geleiderails rolt en zo de XXL tegel snijdt. Het systeem wordt geleverd met 3 losse geleiderails van 120 cm per rail die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn.

Montolit Flash Line EVO tegelsnijder

Montolit tegelsnijder accessoires

Een tegelsnijder bestaat uit verschillende onderdelen en soms moeten deze vervangen worden. Bij het snijden van tegels met een tegelsnijplank wordt het snijwieltje op ten duur bot. Daarom hebben wij ook losse snijwieltjes voor de Montolit tegelsnijder. Daarnaast hebben we in ons assortiment nog meer accessoires voor de Montolit tegelsnijder zoals een breekvoet voor de Masterpiuma en andere losse onderdelen zoal een handgreep en een vooraanslag verlengstuk.

Montolit tegelsnijder snijwieltje

Bekijk het gehele assortiment Montolit tegelsnijders in de Tegelgereedschapshop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *