Rubi TX-N niet meer leverbaar

Voorheen hadden we de Rubi TX tegelsnijders welke na verloop van tijd vervangen zijn door de de Rubi TX-N tegelsnijders. Een professionele tegelsnijder welke menig tegelzetter in z’n bezit heeft. Deze had net even wat meer breekkracht en een andere vooraanslag. Deze tegelsnijder was leverbaar in snijlengtes van 71 cm, 93 cm en 125 cm. Maar helaas komt aan deze serie tegelsnijders ook een einde. Bij de Tegelzetshop en Tegelgereedschapshop hebben we er nog een aantal op voorraad, maar als we hier doorheen zijn kunnen we deze helaas niet meer leveren. (onderdelen overigens nog wel). Je moet dan dus op zoek naar een alternatief voor de Rubi TX-(N) tegelsnijder.

Rubi TX max tegelsnijders

Als vervanger van de Rubi TX-N serie heeft Rubi de TX max uitgebracht. Dit model tegelsnijder heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van de TX-N.

Het grootste verschil is de breekkracht. De nieuwe TX max heeft een breekkracht van maar liefst 1200 kg gekregen. Hierdoor kun je nog eenvoudiger de dikkere tegels snijden en breken. Je kan met deze snijplank tegels snijden tot een maximale dikte van 21 mm.

Een andere aanpassing bij de nieuwe TX serie is de snijlengte. De snijlengtes zijn nu als volgt:

Zoals je ziet heeft alleen het middelste model er een paar centimeters bijgekregen. Waar dit is 93 cm was heeft deze nu een snijlengte van 102 cm zodat je nu ook 100×100 tegels kunt snijden.

De tegelsnijder heeft een verende bodemplaat, een draaibare vooraanslag en heeft pootjes aan de zijkant zodat je de grotere tegels daar op kan laten rusten. De TX Max van Rubi wordt geleverd inclusief snijwieltje en in een stevige kunststof koffer.

Op zoek naar een ander model tegelsnijder? Bekijk nu het complete assortiment Rubi Tegelsnijders.

Rubi TX Max tegelsnijders