Een inklapbare werktafel is een handig hulpmiddel voor elke tegelzetter en doe-het-zelver! Doordat deze inklapbaar is kunt u de werktafel eenvoudig meenemen naar elke klus.

Rubi Inklapbare werktafel

Rubi heeft sinds kort een handige 4-in-1 inklapbare werktafel op de markt gebracht. De werktafel is niet alleen te gebruiken als tafel, maar ook als steiger, transportkar of ligkar. Hiermee heeft Rubi een unieke werktafel uitgebracht. De tafel heeft een zeer stevig blad en heeft stevige aluminium poten welke in diverse hoogtes te verstellen zijn. Uitgeklapt heeft de werktafel een hoogte van 80 cm. Het werkblad is 80×47 cm en de tafel kunt u in de hoogtes 55 cm en 80 cm instellen. Ideaal om uw tegelsnijder op te zetten.

Inklapbare werktafel rubi
Opklapbare Werktafel Rubi
Rubi Werktafel Opvouwbaar 4-in-1 Detail 6

Heeft de Rubi inklapbare werkbank uw interesse gewekt? Bestel deze nu bij tegelgereedschapshop.nl

Multifunctionele werktafel

 • Werktafel

  Te gebruiken als werktafel om bijvoorbeeld tegels te boren of om een tegelsnijder neer te zetten. De werktafel is in hoogte verstelbaar en daarom werkt u altijd op de juiste werkhoogte.

 • Steiger

  Deze robuuste werktafel is zelfs te gebruiken als steiger om op hoogte te werken. Een wand tegelen wordt zo een stuk gemakkelijker doordat u hiermee gemakkelijk op de juiste hoogte kunt werken. Ook als u andere klussen heeft kunt u deze werktafel prima gebruiken. Doordat het werkblad omkeerbaar is en aan de andere kant een antislip laag heeft, staat u altijd stevig.

 • Ligkar

  Gebruik deze 4-in-1 inklapbare werktafel ook als ligkar om bijvoorbeeld laag bij de grond te werken. Als ligkar kunt u zich gemakkelijk manoeuvreren dankzij twee draaibare en twee vaste wielen aan de onderkant van de werktafel.

 • Transportkar

  Tot slot kun je deze inklapbare werktafel gebruiken als transportkar, zelfs voor zwaardere materialen! Als u de Rubi werktafel als transportkar gebruikt is het maximale laadvermogen 300 kg.

Inklapbare werktafel Interdynamics

Ook Interdynamics heeft een inklapbare werktafel. De Interdynamics Tilemaster is een werktafel met een gewicht van maar 6kg. Doordat deze tafel zeer compact is en licht van gewicht, is deze ideaal voor elke tegelklus. Het blad van de Tilemaster is voorzien van een rubberen anti-slip laag zodat de tegels stevig op de werktafel blijven liggen.

inklapbare werktafel interdynamics
Interdynamics werktafel detail 3
Interdynamics werktafel detail 2
Interdynamics werktafel detail 1

Heeft de Interdynamics inklapbare werkbank uw interesse gewekt? Bestel deze nu bij tegelgereedschapshop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *